Ko sam padne ne plače – 15. epizoda

Ko sam padne ne plače / Kendi Düşen Ağlamaz

Ko sam padne ne plače – 15. epizoda

By  | 

Alize ostaje u šoku nakon što dobije neko obaveštenje. Sada je očekuje još veća komplikacija, a to je što će isto obaveštenje, iliti poruka, biti poslata i Serkanu, što će dodatno zakomplikovati stvari a postoji i mogućnost da će izgubiti Serkana. Prvo pokušava da spreči da tužba bude podneta, a onda i da Serkan sazna da je optužba podneta. Međutim, neprijatno iznenađenje svakako očekuje sve likove.
I dok se porodice u punom jeku bave pripremama za venčanje, Alize i Serkan imaju još jedan problem da reše, traže Adila, koji je nestao.
Serkan pred svima govori Alize da mu je ona poput sna iz kog se nikada neće probuditi. Svi ih gledaju sa osmehom, članovi obe porodice. Serkan nasmejanoj Alize ljubi ruku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *