Ko sam padne ne plače – 19. epizoda

Ko sam padne ne plače / Kendi Düşen Ağlamaz

Ko sam padne ne plače – 19. epizoda

By  | 

Ko sam padne ne plače – 19. epizoda

Na vrata naših golupčića pokuca policija kada to najmanje očekuju. Alize i Serkan su privedeni zbog šverca istorijskih artefakata i provode noć u pritvoru. Međutim, nakon ovog incidenta, Nuretin počinje da brine o životnom standardu svoje ćerke Alize. Nuretin razgovara sa njom i Serkanom i nudi im finansijsku podršku. Međutim, Serkan ovo ne prihvata, te govori Nuretinu da je započeo novi život sa Alize i da je odlučan da preuzme odgovornost za taj život. On čak daje ostavku na posao upravnika u hotelu, koji je dobio zahvaljujući Nuretinu. Od sada će on i Alize biti prepušteni sami sebi. Ova odluka se pretvara u pravi test što se ekonomije tiče za Alize, koja je rođena sa zlatnom kašikom u ustima i navikla da troši novac do mile volje. Ovaj mladi par, koji prvi put u životu pokušava da vodi svoje domaćinstvo i dom, pokušava da prevaziđe svoje poteškoće uz podršku koju pružaju jedno drugom. Sve dok se Alize ne prehladi i razboli! Alizina bolest je poslednja kap koja je prelila čašu za Nuretina. Dok bolesnu kćerku izvodi iz te kuće, Serkanu uputi svoje poslednje očeve reči. Da Alize više neće živeti pod Serkanovim uslovima. Nakon što ovaj izađe sa Alize u naručju, Serkan u suzama pokupi njen prsten sa poda, poražen je…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *