Ko sam padne ne plače – 16. epizoda

Ko sam padne ne plače / Kendi Düşen Ağlamaz

Ko sam padne ne plače – 16. epizoda

By  | 

Ko sam padne ne plače – 16. epizoda

Serkana i Alize očekuje divno venčanje. Planirano je da njihov prvi ples otplešu pred svojim voljenima, čime će označiti početak svog novog, ljubavnog života. Iako je Serkan sav ushićen zbog venčanja, očekuje ga gadno iznenađenje. Alize se naoštrila za osvetu i usred venčanja i sreće izaziva ogroman haos svojim ponašanjem. Nakon što je ostavila Serkana pred svima, ona objavljuje i da će se njih dvoje razvesti kroz koji sat. Serkan, koji doživljava šok za šokom, ubrzo se nađe pred sudijom. Međutim, razvod od Serkana neće biti lak. Serkan je očajan od bola.
Alize sada u životu ima muža koji će je uništiti, njegovu porodicu koja joj je nad vratom za sve burnijim reakcijama ali i oca koji kipti od besa zbog onoga što je uradila. Međutim, ona je tvrdoglava, a Serkan već kuje planove da joj oteža život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *