Krish se suprostavlja Kundanu!

Indijske Serije

Mn 24.07.2016.,( 2. sezona, 77. epizoda ),Krish se suprostavlja Kundanu!

By  | 

pageKrish se suprostavlja Kundanu!

Еpizoda počinje sa Nandini koja zove Krisha i pita ga da li mu se dopada njeno iznenadjenje. Krish joj kaže da on nije dete da se igra sa njom i ljut je. Nandini su oči pune suza. Šivam dolazi u restoran i vidi Rasiku.On misli da razotkrije Premala pred Sudhom.Dolazi kući.Premalova majka kaže Sudhi da ide sa njim jer ima posao za nju.Sudha gleda.Kasnije Sudha pita Šivama zašto je lagao njenu svekrvu.Šivam joj kaže da ima iznenadjenje za nju i kaže joj da se spremi.

Triveni hvali Nandini za ukusnu hranu i pita šta je danas tako posebno. Karuna kaže da je stvarno ukusno i da bi volela da i ona to sme da jede. Nandini joj obećava da će i njoj pripremiti tu hranu kad ozdravi.Triveni kaže da će ići na spavanje nakon predivne večere.Karuna kaže da će i ona otići na spavanje.Nandini im želi laku noć.Nandini razmišlja da će se Krishova ljutnja smanjiti danas jer je pripremila njegovu omiljenu hranu i nada se da će se on vratiti iz bolnice uskoro.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Krish dolazi kući i vidi da Nandini spava. On je budi jer razmišlja da ako je ne probudi spavaće tu cele noći.Nandini se budi i kaže mu da će mu servirati večeru.Krish odbija.

Šivam odvodi Sudhu u restoran.Sudha kaže da nije trebao da je izvede.Šivam kaže da želi da joj dokaže da joj čine nepravdu i da udje da vidi.On gleda gde su Premal i Rasika i kaže da su bili tu.Sudha pita ko?Pijan čovek zadirkuje Sudhu.Sudha ga šamara i odlazi uplakana.Šivam razmišlja da se izvine Sudhi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site