Laži me od 36. do 38. epizode! Laži me treća sezona!

Americke Serije

Laži me od 36. do 38. epizode! Laži me treća sezona!

By  | 

Laži me od 36. do 38. epizode! Laži me treća sezona!
36 pizoda
U prvoj epizodi treće sezone Cal daje sve od sebe da spreči čoveka zaslepljenog osvetom da opljačka banku. Prilikom toga ispravi nepravdu, prisilivši krivca da prizna svoju grešku.

37 epizoda

Cal i Gillian uključuju se u svet takmičenja u lepoti, a završe braneći oca koji je pogrešno optužen da je napastovao jednu takmičarku. Braneći njegovu nevinost, Cal otkriva mračnu tajnu i tako pomogne psihički labilnoj majci i njenoj kćerci da počnu graditi bolje odnose.

38 epizoda
Unutrašnja kontrola pokreće istragu nad detektivkom Wallowski i njenim partnerom. Gillian takođe postane uključena kad iz Unutrašnje kontrole pokuša iskoristiti Calov odnos s detektivkom Wallowski kako bi ga prisililli da im da dokaze protiv nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *