Laži me od 11. do 13. epizode! Laži me kraj prve sezone!

Americke Serije

Laži me od 11. do 13. epizode! Laži me kraj prve sezone!

By  | 

Laži me od 11. do 13. epizode! Laži me kraj prve sezone!
11 epizoda
Agencija Lightman upletena je u istragu kontroverznog slučaja policijskog ubistva potencijalno nevina tinejdžera. Investitori oštećeni u piramidalnoj prevari tuže agenciju jer smatraju da su zabrljali povratak njihovog novca.

12 epizoda
Ben Reynolds, FBI agent u poteri za oponašateljem silovatelja, sarađuje s Agencijom Lightman. Cal se ubacuje u zatvor kako bi se sprijateljio s Adrewom Jenkinsom, serijskim silovateljom kojeg novi silovatelj možda oponaša.

13 epizoda
Nakon terorističkog bombaškog napada FBI poziva Agenciju Lightman da im pomogne ustanoviti identitet napadača i spreči daljnje napade. Slučaj postaje osoban za jednog od članova tima koji preispituje svoj stav da je uvek najbolje govoriti istinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *