Ljubav bez granica od 49 do 51 epizode - Turske-Serije.Net

Ljubav bez granica

Ljubav bez granica od 49 do 51 epizode

By  | 

Ljubav bez granica od 49 do 51 epizodeLjubav bez granica od 49 do 51 epizode
49 Epizoda
Diego pretraži Evinu torbicu i iznenadi se kad vidi Pacovu licnu kartu.Alfredo i Arnaldo se rastuže kad im doktor kaže da će Inés možda ostati u komi te da će, ako se probudi, imati posledice od predoziranja tabletama.

Silvana kaže Iseli da se posvađala s mamom i ponovno je napustila. Isela joj kaže da zna da je puno patila, ali da prošlost treba ostaviti iza sebe i pružiti sebi priliku da se ponovo zaljubi, na primer u Flavija koji je obožava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Efraín kaže Diegu da ga je lagao jer mu je Iván zapretio da će nauditi njegovom sinu. Diego mu kaže da je sumnjao da Iván ima veze sa smrću njegovog dede, a sad i s Pacovim nestankom te da će se suočiti s Evom Santoro.

Lucía kaže Lidiji da je mislila da će se obogatiti kad se uda za Piera, ali nije znala da ga je ona izdržavala svojim novcem. Lidia joj kaže da Piero ima dobar posao i da se oženio njome, dok je s Lucíjom samo živeo. Azul se onesvesti, a Mauricio je uhvati. Diego to vidi i pomisli da se grle. Diego prigovori Alfredu šta opet radi s Mauriciom. Andrés kaže Ceciliji da je voli i oni se poljube. Leonarda ih vidi i pobesni.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site