Ljubav iz osvete 10. epizoda! Suhan je oteta!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 10. epizoda! Suhan je oteta!

By  | 

Ljubav iz osvete 10. epizoda! Suhan je oteta!
Džesur je na planini u kolibi kako bi odmorio.On piše poruku,ali mu se gubi signal.Suhan razmišlja o njemu.Tashinov plan da se otarasi Džesura je ponovo propao,a Džesur i Suhan su se još više zbližili.Suhan je u šoku zbog pravog lica svog oca, te kod Džesuratraži utočište.Džesur je odlučan da ne poljulja njeno poverenje.

Džesur pokušava da izleči Suhan i njih dvoje traže rešenje za tu situaciju, ali im Tahsin i dalje postavlja prepreke. Suhan je oteta, te Džesur mora dobro razmotriti svoje planove.On pokušava da razotkrije igru koja mu je smeštena, te ulazi u nemilosrdnu trku sa vremenom  za život žene koju voli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *