Ljubav iz osvete 26. i 27. epizoda! Suhan je trudna!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 26. i 27. epizoda! Suhan je trudna!

By  | 

Ljubav iz osvete 26. i 27. epizoda! Suhan je trudna!
26 epizoda
Džesur optužuje Suhan za izdaju,a ona ućutkuje svoje srce i ne odgovara na njegova pitanja.Tahsin Korludag nema vesti o Adalet,ali je toliko okupiran da ne shvata da je Suhan sledeca Rizina meta.Džesur želi da otkrije šta Suhan ne želi da mu kaže, te kreće na veoma opasan put.Riza oseća da mu je Džesur za petama, te koristi adut koji ima u rukama kako bi zadobio Suhan.
27 epizoda
Suhan moli Džesura da ne traga za tom istinom.Džesur napokon ima dokaz protiv Tahsina.Džahide je dala Džesuru snimak.Džesur kaže Suhan da će od sada živeti skupa i neće se više osdvajati.Riza odlazi kosd Tashina i traži od njega imanje.Suhan obaveštava Džesura da će postati otac.Džesur je presrećan što će imati bebu, te odluči da ne pušta Suhaninu ruku bez obzira na sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *