Ljubav iz osvete 30. epizoda!Suhan i Džesur se venčaju!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 30. epizoda!Suhan i Džesur se venčaju!

By  | 

Ljubav iz osvete 30. epizoda!Suhan i Džesur se venčaju!

Vest o Suhaninom I Džesurovom večanju ostavlja različite utiske na rayličite ljude.Riza posmatra kako strahovi I brige iz prošlosti izlaze na videlo, te je spreman da iskoristi svoj poslednji adut.Ono što se dogodilo Džesuru I Suhan na njihovom  najsrećnijem danu u životu dokazalo je svima da neprijatzelji nemaju namere da se zaustave.Džesur se kaje što nije uspeo da zaštiti Suhan I bebu I odlučan je da nadje Rizinog saučesnika. Saznaje se da je Suhan otrovana.Svi okrivljuju jedni druge zbog  toga, a najjače se suoče Džesur I Tahsin.ADolazi dan Džesurovog I Suhaninog venčanja.Oni potpisuju  papire za brak I postaju jedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *