Ljubav iz osvete 21. epizoda!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 21. epizoda!

By  | 

Ljubav iz osvete 21. epizoda!
Baš kada je htela da kaže Džesuru da je trudna, Suhan je još jednom posvedočila veličini rata između njenog oca i Džesura. Ona zbog besa odluči da mu ne kaže istinu. Međutim, Džesur neće dozvoliti da se žena koju voli udalji od njega. Beba ostavljena na imanju Korludag biće razlog neočekivanih dešavanja, a Suhan će upoznati lice svog oca koje nije videla pre.
Na imanju Alemdaroglu vlada velika misterizonost. Riza je sateran u ćošak i postaje opasniji. Džahide je svesna da mora da plati visoku cenu da bi vratila svoj stari položaj na imanju Korludag. Zahvaljujući Džesuru Korhan je uspeo da se osveti svom ocu posle dugi niz godina i rešio je da vrati Džesuru dobrotom za tu uslugu. Džesur je rešio da sazna istinu koja se krije od njega. Dok je Džesur korak bliži tome, Suhan koja ide ka provaliji očekuje teška odluka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *