Ljubav iz osvete 22. epizoda!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 22. epizoda!

By  | 

Ljubav iz osvete 22. epizoda!
Džesurovo srce slome reči voljene žene. Suhan je odlučila da odustane od ljubavi zbog bebe. Najveća cena koju će morati da plati biće razočarenje u Džesurovim očima. Novi dokazi koji će biti izvedeni na drugom saslušanju suđenja za ubistvo Džesurove majke nateraće Džesur i Suhan da zajedno krenu u akciju.
Džahide se trudi da povrati svoj brak, ali će je vesti koje je primila potresti. Život na Korludag imanju će postati teži. Iako se Džesuru i Suhan ne dopada što moraju biti jedan pored drugog, njih dvoje će uspeti da nađu veliki trag ka rasvetljenju ubistva Džesurove majke. Džesur je jako blizu toga da raznajsni ubistvo svoje majke i na kraju će ga čekati veliko iznenađenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *