Ljubav iz osvete 28. i 29. epizoda!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 28. i 29. epizoda!

By  | 

Ljubav iz osvete 28. i 29. epizoda!
28 epizoda
Tašin je izgubio svu svoju decu i želi da iskoristi poslednji adut kako bi se osvetio Džesuru.Džesur ne želi izgubiti svoju porodicu,te ne želi rizikovati.U trenutku kada satera Rizu u ćošak, on će morati da odluči.Suhan se moli da donese ispravnu odluku, a ceo konak je potrešen vešću da je Suhanin otac izboden.Bulent je sve izgubio, te planira osvetu.

29 epizoda

Riza postavlja zamku.Džesur i Suhan, svako svojim putem, idu ka njoj, razmišljajući jedno o drugom.Džesur saznaje da mu je Riza ubio majku.Džesur čini sve da dodje do njega, ali je on već pobegao.Tashin je prebijen i odvoze ga u bolnicu.Suhan moli Džesura da zaboravi na osvetu.Džesur nalazi Rizu u dalekoj kućici, te uperi pištolj u njega i govori da zna da mu je on ubio majku, sada je došao njegov kraj…
Riza je uhapšen, a Džesur i Suhan sada imaju planove za svoju budućnost.Oni planiraju veličanstvenu svadbu.Tashin je izgubio pamćenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *