Ljubav iz osvete 5. epizoda!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 5. epizoda!

By  | 

Ljubav iz osvete 5. epizoda!
Suhan će biti uzdrmana istinom koju saznaje od Džesura. Uspomene koje ima sa svojim ocem dobijaju su novi značaj. Korhan je rešen  da zaštiti svoju sestru kao što je to uradio i u prošlosti. Sa druge strane, Džesur će usled istraživanja o srmti svog oca otkriti nove detalje.  Ipak, on  nije svestan da postoje veće tajne od onih koje on zna.

Suhan je sigurna da Džesur zna odgovore na pitanja koja se pribojava da postavi. Svesna je da će u ratu protiv Džesura biti u svakom smislu poražena. Suhan odluči da provede vikend sa Džahide i Korhanom u Istanbulu. Džesur će se pridružiti, tako da će taj vikend biti nezaboravan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *