Ljubav na silu epizoda 88 - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu epizoda 88

By  | 

Berin govori Džesuru da više ne može živeti u kući punoj laži i da to teško podnosi. Zilan kaže Hazaru da nije u redu to što je uradio. Hazar je zadovoljan što se Zilan ne ljuti na njega zbog toga što je smestio u zatvro Resula. Hasan je svestan svoje velike greške i govori da mu Berin nikada neće oprostiti pa se time i okončava njihov zajednički život.

Zilan govori da Resul mora da odlsuži kaznu za ono što je uradio. Smatra da odnosi izmedju nje i Hazara jesu nešto drugo, van veze sa Resulom. Berin je očajna i govori da nema više snage, niti može da je srpi sećajući se lepih trenutaka. Nizar se stidi što je Hasanu uvek govorio da je kukavica a sada se uverava u suprotno. Zilan govori da je nekada od Resula naučila da nikoga ne muči, već da iskreno voli i pita se gde je nestao onaj stari Resul. Govori da njihovi roditelji moraju, što pre, saznati istinu o Resulu.

Ahuzar je odvedena u policijsku stanicu. Zovu Nizara da odmah ode tamo. Zilan saopštava Azamu da je Resul uhapšen. Govori da je dobio ono što je zaslužio i da otac ne tuguje zbog toga. Nizar se pojavljuje u policijskoj stanici. Pita Ahuzar zbog čega je to učinila. Sultan je tužna i brine za Resula.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zilan žali svoje roditelje zbog boli i tuge koju im je Resul naneo. Berin se seća svog detinjstva u kući svoga oca. Čvrsto je rešena da se više ne vraća Hasanu. Džesur ne želi da ostavi samu majku i govori da će on tu ostati sa njom. Nizar pita Ahuzar da li zaslužuje oproštaj. Govori da Benu ne može vratiti i da nju neće ostaviti u ovakvom stanju. Hazar saopštava Hasanu da je Resul u zatvoru i pita gde je Berin.

Zilan otkriva tajnu Ruji da je Resul u zatvoru. Izražava žaljenje zbog toga iako je svesna njegovih zlodela. Pošto Hazar saznaje da je njegova majka napustila kuću, izražava mišljenje da će se ona vratiti i imati razumevanja za ubistvo koje je počinio Hasan. Džesur, nakon telefonskog razgovara sa Hazarom, saopštava Berin da je Resul u zatvoru. Njih dvoje odlaze kod Zilan. Berin pita Zilan da li će moći da joj oprosti i izvinjava joj se zbog svega učinjenog. Priznaje je joj da je njen suprug ubio Zilaninog strica.

Zilan u to ne veruje i pita da li to nije neka greška. Azam je ljut na Resula i zabranjuje Sultan i ostalim članovima porodice da ga posećuju. Sera govori Burdžu da problemi neće prestati njenim odlaskom. Savetuje je da dobro razmisli jer je Arda i Hazarov sin. Ruja govori Zilan da je njen brat Resul u bolnici bio simpatičan, sasvim drugačija osoba od ove sada. Ahuzar razgovara telefonom. U depresivnom stanju, pričinjava joj se da razgovara sa Berin. Sva srećna nastavlja razgovor iako zna da je ona mrtva.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *