Ljubav na silu epizoda 86 - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu epizoda 86

By  | 

Hasan govori Berin da pusti Hazara i Zilan da neko vreme budu sami. Berin se pita zbog čega su napustili kuću i otišli. Zilan ne želi da učestvuje u pravljenju rasporeda u novoj kući i govori da je to Hazarova kuća a ne njena. Resul je siguran da će Hasan predati Nizara. Ahuzar pakuje svoje stvari kako bi otišla kod ćerke Benu. Nizar je slomljen i govori da nema volju za životom, zato što je njegova Benu mrtva sa sa njom i ona.

U Nizarovom srcu je neuništiva bol koja će prestati kada umre. Džesur i Ruja razgovaraju o prošlosti i davnim uspomenama. Zilan je mrzovoljna i depresivna i ne prihvata Hazarove ponude. Dželal traži objašnjenje od najmladjeg brata za njegov crtež. Dobija odgovor da drvo na crtežu simbolizuje njihovu porodicu kokja je u raspadu. Hazar želi da Zilan prestane sa inatom jer on ničeg dobrog ne može doneti. Medjtuim Zilan je tvrdoglava od svoje namere.

Hazar na sve moguće načine pokušava da odobrovolji Zilan ali ne uspeva u tome. Berin je tužna što njena deca, jedno po jedno, odlaze od kuće. Kavi odlazi kod Resula i govori da ga traži policija, daje mu odredjenu svotu novca koja mu je preko potrebna. Ahuzar odlazi kod Nizara i predlaže da zajedno odu kod Benu. Nizar je odvraća od toga. Njemu je teško da saopšti Ahuzar istininu o Benu. Govori joj da je slagao i da je Benu mrtva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hasan i Azam razgovaraju o deci. Azam govori da će oni sve podneti u korist njihove dece. Zilan traži od Hazara da joj pomogne time što će je pustiti da ode. U trenucima velikog očajanja Nizar govori da je sopstvenim rukama iskopao grob za svoju ćerku. Gorko plače i kaje se zbog svega što je činio. Hazar kaže Zilan da će je pustiti da bude daleko od svih pod uslovom da zna gde je. Hasan se pita zbog čega čovek postaje ubica. Govori da će Resul, pre ili kasnije, odslužiti kaznu zbog ubistva.

Ahuzar i od Halalija čuje tužnu vest o smrti svoje ćerke. Hazar pita Zilan da li želi nešto od njega. Dobija odričan odgovor. Hasan odlazi kod Resula. Govori kako ga godinama muči zločin koji je učinio u dalekoj prošlosti. Hazar se vraća roditeljskoj kući i kaže da će tu živeti a da će Zilan živeti u njihovoj novoj kući sve dok to bude potrebno. Hasan govori Hazaru da ga Resul ucenjuje. Berin primećuje velike negativne promene kod svog sina i govori da od Hazara nije ništa ostalo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *