Ljubav vera nada od 80 do 84 epizode - Turske-Serije.Net

Ljubav vera nada

Ljubav vera nada od 80 do 84 epizode

By  | 

Ljubav vera nada od 80 do 84 epizode

80 Epizoda

Suočena s pretnjama moraće se što pre rešiti Have. Ovaj put situacija se neće razvijati u Hamijetinu korist. Žandarmerija ima nove osumnjičenike u vezi s napadom na Havu pa su je pozvali na prepoznavanje. Hamijet će se pridružiti svojoj snahi, ali joj se to nimalo neće svideti. Mehmet je pozvao Džunejta u tvrtku kako bi smestio Jusufu. Niko ne zna za to.

81 Epizoda

Bade je zabrinuta za svoju majku i želi se pre vratiti u Ugrup. Jusuf je neće ostaviti samu… Hava je dobila šta je želela pa se ranije vratila u Ugrup. Ali ovaj dolazak neće zapamtiti po dobrome. Situacija u policijskoj postaji probudila je crv sumnje u Hamijet te se i sama daje u istragu. A stvari koje sazna nateraju je da odluči upozoriti svog sina. Smesta odlazi u Jusufovu sobu.

82 Epizoda

Hava je preduhitrila Hamijet i sve priznala Jusufu. Hamijet ne samo da odluči oterati Havu već želi da raskine veridbu s Jusufom. Jusuf je čuo još jednu Havinu laž i ne zna šta da učini. Hava sa sigurnošću zna da joj Jusuf neće oprostiti,ali u pomoć joj priskoči neko od koga to uopste nije očekivala. Hava je odahnula,ali nije svesna da su pred njom teški dani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site