Ljubav iz osvete 6. epizoda!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 6. epizoda!

By  | 

Ljubav iz osvete 6. epizoda!
Džesurova majka šokira sve kada nazove Tahsina Korludaga ubicom. To skrene pažnju Mihriban koja će se aktivirati. Džesur pokušava na svaki mogući način da zaleči rane svojoj majci koje krvari već godinama. Suhan sumnja i nastavlja da istražuje Džesurovu prošlost. Njih dvoje se sve više zbližavaju.

Korhan je odlučan da uzme život u svojim rukama, te time iznenadi oca. Džahide upaDA u tešku situaciju. Džesur svojim planom pritiska Tahsina u ćošak. Kao rezultat toga, Suhan vidi drugo lice svog oca. Tahsin Korludag shvata da je postao gubitnik, te pravi korak koji će biti za svakog od njih težak udarac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *