Lockdown Ki Love Story – 30. ep. – Milky zauzme mesto mlade!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 30. ep. – Milky zauzme mesto mlade!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 30. ep. – Milky zauzme mesto mlade!

Sonam kaže da ne oseća da je ispravno da danas izađe. Nutan dođe tu i pita je da li želi da se našminka. Sonam negira, u redu je, odbila je Milkynu ponudu. Ne želi da uradi ništa zbog čega bi se ona (Nutan) osetila loše. Nutan govori da je Milky u pravu, i ona želi da njena snaja bude lepa. Sonam se pita kako će otići, ne postoji način. Nutan predloži da zamene odeću, niko neće znati da je pod njenim velom Milky. Samo neka se brzo vrati, dozvoljava joj da ide. Milky se složi da je to odlična ideja, zna prečicu. Sonam kaže Nutan da je voli, ići će ako ona to želi. Milky je požuruje.
Subhadra i Pratap dočekaju Dhruva. Milky peva pesmu. Svi se smeše. Subhadra obavlja „aarti“ i „tilak“. Dhruv sa porodicom uđe unutra. Nutan kaže Subhadri da uzme vodu za kupanje mlade. Subhadra kaže da će dovesti Sonam. Amber snima sve ovo, prikaže posudu sa vodom i objašnjava da će devojka sipati tu vodu u svoju vodu za kupanje, to je ritual tu. On snimi Sonam kako stiže na ritual. Sheetal kaže Milky da ode sa Subhadrom da joj objasni rituale. Subhadra odgovara da nema potrebe, snaći će se. Pratap se umeša rekavši da Milky sve zna, neka joj pomogne. Tanu se složi sa Pratapom. Milky zatraži Sonaminu venčanicu i objašnjava da će je Sonam obući posle kupanja. Nutan komentariše da će posle venčanja priča sa Sonam biti završena. Sheetal kaže da Milkyn veo ne sme da se podigne. Nutan odgovara da se to neće desiti, ona će se pobrinuti za to. One odvedu mladu. Milky uđe sa Sonam u kupatilo da bi joj navodno pomogla da se okupa, pa joj predloži da batali kupanje i da se samo presvuče. Sonam odgovara da je ta voda deo rituala, stoga će njom okupati, a ona (Milky) neka pokvasi kosu običnom vodom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site