Lockdown Ki Love Story – 52. ep. – Sonam ostaje u kući!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 52. ep. – Sonam ostaje u kući!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 52. ep. – Sonam ostaje u kući!

Batasha se priseti kako ga je Nutan dovela sa ulice u njihovu kuću i iako ona danas greši, ne može da se okrene protiv njega, stoga glasa protiv Sonam. Sheetalin glas presudi, a ona glasa da Sonam ostane. Nutan napadne Sheetal i optuži je za izdaju. Takođe kaže Dheeraju da ju je on najviše razočarao, Batasha je lojalniji od njega, stariji sin je uvek na strani oca. Dhruv kaže Babluu i Hulchulu da odu i da se nikad ne vrate. Hulchul odgovori da će se vratiti zbog Shashikanta i Sonam.
Sonam pita Dhruva na čijoj je strani, na strani Nutan ili Milky, na strani istine ili laži. Da li stoji iza obećanja koje je davao za vreme njihove trogodišnje ljubavi ili iza prevare koja joj je nameštena a koju on smatra njenom nemarnošću. Neka razmisli, pa kad pronađe odgovor, neka ga sebi kaže, ne njoj. Milky pokuša da napadne Sonam, ali je Dhruv zaustavi. Sonam zahvali Bogu na prvoj pobedi istine u ovoj kući, sad oseća da će i u budućnosti pobeđivati.
Sheetal objasni Nutan da ako pošalju Sonam, Dhruv će poslati Milky, a dok je Sonam tu, Milky će biti u Dhruvovoj sobi. Moraju držati neprijatelja blizu da bi ga porazile. Milky se složi, moraju da se vrate 4 koraka unazad da bi pobedile.

Gledaćete: Nutan baca novčić – ako ispadne glava, Dhruv je Sonamin, a ako ispadne pismo, Dhruv je Milkyn.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site