Lola (Bella Calamidades) - 57. epizoda!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – 57. epizoda!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Galeanovi su spremni da podju na jos jednu sekciju izbora za miss, ali ovoga puta ce povesti Lolu koja ponovo vredno radi. Huana vec prognozira da ce izbor za miss da se zavrsi katastrofom.
Lorensa i Rehina, koje se navodno ne podnose, sada ce morati da se srecu veoma cesto. Lola i Marselo jos jednom budu oci u oci na takmicenju. Fabian otkriva komesaru da se njemu Lola Karero sve vise i vise svidja, svaki put ga sve vise zadivi kada je vidi, ima srece sto nije takav, inace bi sada vec bio lud za njom.
Huana i Nikolasa kraj ograde komentarisu Lolu. Huana govori da ce videti dokle ce Rehina da trpi Lolu, jer nesrece nece da stanu zbog baksuza (Lole). Dolazi do jos jedne zestoke svadje izmedju Nikolase i Naco-a. On kasnije komentarise sa Ovidiom (kolegom) da mu Nikolasa cak nije ni zena, a sta bi ga tek snaslo da jeste?
Izbor za miss je u toku. Prisila i Silvana su se zbog dobijenog novca bacile u akciju i apeluju za devojke od cijih su roditelja dobile novac (naravno, niko ne sme da zna za taj novac). Zabrinute su jer ce roditelji da ih “zakolju” ako devojke ne pobede. I tako i bude, miss sela ispadne sasvim neka treca devojka, i Prisila i Silvana shvataju da je pravi momenat da pobegnu odatle…
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site