Lola (Bella Calamidades) - od 114. do 122. epizode!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – od 114. do 122. epizode!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
114: Lola traži tetku po kući, a njena tetka Marta histeriše na Galeanove jer su je pomešali sa Lolom i pokušali da je otmu. Rehina se ne raduje baš kada sazna da se Marselo ženi Prisilom – to je za nju još jedna loša vest. Od sinova saznaje da je sa Lolom kod Akilesa i njena tetka Marta koja je došla iz prestonice. Lola želi da zna od Akilesa ko je muškarac obučen u fino koji je dolazio i zna da mu je ona unuka. Lola saznaje od Akilesa da se Marselo sledeće subote ženi Prisilom. Marta primeti da je rastužena i da plače i prokomentariše da izgleda nije primila nijednu dobru vest od Akilesa.
Lorensa veli Marselu da je umirena što je barem Marta sa Lolom kod Akilesa. Marta kaže Loli nežnog stava da je znala da lepa devojka kao ona mora da ima nekoga u svom srcu… Lola joj u suzama govori da je pre imala, taj neko više ne postoji…
Rehina planira da se suoči sa Akilesom i još jednom osobom na njegovom imanju. Akiles obećava Loli da je čekaju najbolja vremena ako se malo strpi i izdrži. Ona ga zamoli da joj ne priča stvari koje ne postoje.
115: Rehina i Lorensa su došle na Akilesovo imanje da pričaju sa Lolinom tetkom Martom. Marta odbija da razgovara sa bilo kim, a kada je Akiles dovede na silu, Lola je primorana da interveniše. Akiles zatim prebaci i jednoj i drugoj, više je učinila Marta koja je stigla do ovde da bi videla Lolu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site