Lucifer - 1. epizoda - Upoznajte Lucifera bivšeg vladara Pakla!

Americke Serije

Lucifer – 1. epizoda – Upoznajte Lucifera, bivšeg vladara Pakla!

By  | 

Lucifer Morningstar, bivši vladar Pakla, posjeduje vrhunski noćni klub po imenu “Lux” u Los Angelesu. Kada pop zvijezdu kojoj je pomogao da postane uspješna pred njim ubije diler droge, on koristi svoje moći uvjeravanja odnosno navođenja sagovornika da kaže koja je njegova najveća želja, da pomogne detektivki Kloi Deker u hapšenju pravog krivca iza ubistva. Sve to vrijeme mora se nositi sa svojim bratom, tamnokrilim anđelom Amenadielom, koji od oca Boga vrši pritisak na njega da se vrati u pakao, nakon što je napustio zadatak u posljednjih pet godina. Lucifer i Kloi istražuju ubistvo Luciferove prijateljice Delie i saznaju da je ubica bio Džimi Barnes. Kloi biva upucana, ali Lucifer pokazuje Džimiju svoje đavolje lice i užasava ga i ovaj sve prizna, a Džimi biva uhapšen. Kloi preživi i Lucifer odlučuje nastaviti raditi sa njom na ostalim slučajevima, zahvaljujući svojoj moći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *