Lucifer – 4. epizoda

Americke Serije

Lucifer – 4. epizoda

By  | 

Lucifer – 4. epizoda

Kloi i Lucifer istražuju slučaj nestale devojke Lindzi Džolson, koja je bila u vezi sa umetnikom. Istraga je komplikovana Luciferovim ponovljenim pokušajima da zavede Kloi u nastojanju da je bolje razume. U međuvremenu, Amenadiel se suočava sa ljutitom Mazekin (Maze) po pitanju Lucifera. Otkriveno je da je Lindzi zapravo lažirala kidnapovanje sa svojim bratom. Naime, Lindiz se u prošlosti jeste susrela sa umetnikom, ali u pitanju je bilo istraživanje za njegovu knjigu, a da stvar bude gora, sa njim je izgubila nevinost. Bila je sa njim iz osvete, čime ga je vremenom navela da se istinski zaljubi u nju. Kloi sprečava Lucifera da ih kazni. Na Luciferov poticaj, Kloi ga upuca u nogu. Na Luciferovo čuđenje, on oseća bol i krvari.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *