Lucifer - 5. i 6. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 5. i 6. epizoda!

By  | 

5: Kloi moli Lucifera da joj pomogne u slučaju koji uključuje umjetnika/visokog dizajnera cipela koji je jednom bio u uličnoj bandi. Čineći to, Lucifer se svjesno dovodi u opasnost, smatrajući da je uzbudljivo testirati svoju smrtnost. Ispostavilo se da je smrt na sajmu cipela bila nenamjerna; dizajner je namjeravao učiniti da njegov proizvod izgleda poželjnije. Međutim, to je dovelo do toga da dvije LA bande zamalo započnu rat. Kloi i Lucifer pokušavaju smiriti situaciju, ali ih na kraju spašava Maze, koja hospitalizira sve članove bande.  U međuvremenu, Amenadiel iznenađuje dr. Martin tako što se pojavljuje u njenoj ordinaciji posle radnog vremena, navodeći da je on kolega psihoterapeut, koji se upravo uselio u kancelariju pored. Njih dvoje se slažu da popiju piće i otvoreno razgovaraju o pacijentima.

6: Kada se opljačka skladište i ubije zaštitar, ispostavi se da ukradeni kontejner pripada Luciferu. On i Kloi tada rade na pronalaženju krivca, što Lucifer smatra da štiti svoju reputaciju u gradu; on joj takođe nejasno kaže da je poklon od njegovog oca unutra, što ga čini izuzetno vrijednim. U međuvremenu, Lucifer nastavlja da se bori sa svojim identitetom, a Amenadiel nastavlja da pokušava da iskoristi dr. Martin da dođe do Lucifera. Lucifer i Kloi uspijevaju ući u trag kontejneru, za koji Lucifer otkriva da sadrži kutiju ispunjenu ruskim lutkama. Međutim, kutija je blef; s druge strane je tajni pretinac, u kojem su se nekada nalazila Luciferova anđeoska krila – dar o kojem je govorio. Za Lucifera slučaj nije završen, jer su krila nestala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *