Lucifer - 3. epizoda

Americke Serije

Lucifer – 3. epizoda

By  | 

Lucifer – 3. epizoda 

Lucifer prisustvuje zabavi nevinog fudbalera Taja Hantlija, ubeđujući ga da prihvati poziv devojke da spavaju zajedno. Nakon četvorke, Lucifera budi Taj koji traži uslugu; on zove Kloi, otkrivajući da je devojka pronađena mrtva. Njen telefon otkriva snimak Taja i žrtve koji imaju seks; Kloi hapsi Taja na osnovu posrednih dokaza. Njegov menadžer, Džo, ga izbavlja i upućuje ih na Tajovu bivšu, Debru. Međutim ona ima alibi; plus atentat na njen život koji vodi nazad do Roni Hilman, profesionalne “popravljačice”. Lucifer iskoristi Roni kako bi uhvatio čoveka koji uništava njegovu reputaciju koristeći njegovo ime. Roni otkriva da je žrtva bio njen štićenik kog je Džo unajmio. Džo je uhapšen, otkrivajući da je slučajno ugušio žrtvu da bi dobio snimak kojim bi ucenio Taja da ostane u njegovoj agenciji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *