Madhubala - 10.04.2014. - Bhanu poteže pušku na Madhu, RK je brani!

Indijske Serije

Madhubala – 10.04.2014. – Bhanu poteže pušku na Madhu, RK je brani!

By  | 

capture-20140510-184253

Madhubala – 10.04.2014. – Bhanu poteže pušku na Madhu, RK je brani!

Madhu kaže da neće uraditi ništa. Bai i Dau je grde. RK im kaže da ne budu ljuti, ona je njegova žena, ne seoska devojka, on će joj objasniti da uradi sve rituale i ona će uraditi. Dau kaže da joj objasni. RK kaže da će joj objasniti, neka se smire. RK priča sa Madhu i pita je da uradi puju, to je abshagun, sipaju mleko na nju a ne kravlju balegu. Kaže joj da sedne. On je gurne da sedne. Bai pita pandita da uradi rituale. Oni sipaju mleko na Madhu. Udovica posmatra. Agni (Avni) joj skida naočare.

Pandit poželi Madhu dobrodošlicu u ovu porodicu i kaže da je njeno drugo rođenje danas. On ih pita da poliju Madhu vodom i da je učine shuddh-om. RK kaže da i polije je vodom. On uzme naočare od Agni i da ih Madhu a potom pita pandita da li je gotovo. Pandit kaže još jedan ritual. RK pita da donesu ćebe jer joj je hladno. Dau kaže posle ovog rituala. RK im kaže da završe za 5 minuta i kaže Madhu da ne brine, ovo će se ubrzo završiti. Oni rade ostale rituale. Madhu kašlje od tolikog dima. RK kaže da donesu vodu za nju. Svi su šokirani videvši udovicu. Dau je pozove.

Bai kaže zašto je tu za vreme puje. Dau je grdi i kaže joj da drži gorući ugalj u rukama i da uradi “mum dikhai”. Madhu je šokirana. Udovica ode i podigne ugalj. Njene ruke gore. Madhu se oseća loše. Dau kaže Bai da joj ona doda ugalj. Madhu je šokirana. Ona joj ga doda. Udovica plače zbog bola jer su joj ruke spaljene/izgorele. Svi gledaju. Madhu: “Jeste vi ludi, zar vas nije sramota da radite to, kako možete da mučite udovicu tako, ako je njen muž umro, šta je njena greška?” Svi su šokirani. Bhanu je prekoreva i preti da će je ubiti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site