Madhu predaje RK-u papire za razvod!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 20.06.2014. – Madhu predaje RK-u papire za razvod!

By  | 

capture-20140620-174950

Madhubala – 20.06.2014. – Madhu predaje RK-u papire za razvod!

RK otvara vrata i ugleda Madhu kako drži Lelu za ruku. On se nasmeši i nasloni na vrata: “Evo, ovde je u toku svađa. Ali, to neće izbaviti Bitua iz zatvora! Ako želite da izbavite Bitua iz zatvora, onda ja mogu pomoći. Recite, da li želite?” Lela mu kaže da ode odatle. RK: “Ako ja odem, kako će Bitu doći?” Madhu i Lela ga iznenađeno pogledaju. Lela: “Kako to misliš?” RK: “Objasni Madhu da se ne dešava sve sa ljutnjom i pretnjom, neke stvari se mogu desiti i sa ljubavlju. Ponašaj se prema njoj kao prema boginji, uradi joj arti, usreći je i onda ćeš videti kako će tvoj posao biti urađen. Madhu mora da pođe sa mnom i da bude kao idealna snaja i onda će Bitu biti slobodan.” Lela: “Sad razumem zašto je Bitu uhapšen, njemu je namešteno. (Potom se obrati Madhu.) Uradi kako je on rekao, inače će Bitu biti kažnjen zbog toga što je posedovao drogu.” RK je iznenađen čuvši za drogu.

Lela moli Madhu da oslobodi Bitua jer će mu se nešto desiti ako ostane u zatvoru. Madhu: “Rađa, ako ti misliš da ćeš smestiti Bituu i da ću ja poći sa tobom, onda grešiš. Umreću ali neću poći tvojoj kući. Volim svog strica-ujaka i znam da je nevin. Zakonom ću ga osloboditi.” RK: “Dobro, rekao sam ti lakši način, ali ako želiš težim/dužim, u redu je. Otići ću.” On ode. Lela plače. U RK-ovoj kući, Tara, Agni i Dau posmatraju Radhu kako sedi na podu. Tara komentariše: “Šta je ovo? Ona sedi kao krava na putu.” Agni dodaje: “Mislim da je to Madhuin plan da prljavštinu iz svoje kuće ubaci u našu. Moramo da je podignemo i izbacimo.” Radha: “Dotakni me i videćeš. Ono što sam rekla je konačno. Neću ići nigde dok ne oslobodite Bitua.”

Agni: “Madhu nije mogla da nas pobedi. Vi ćete umreti ali nećete uspeti.” Radha: “Dobro, videćemo.” Dau: “Moja žena je umrla. Pustite me da budem u miru. Ne terajte me, Vi ste žena inače…” Radha ga nazove životinjom. Dau podvikne da je sad dosta. RK uđe. Dau: “Ona je luda, vodi je doktoru!” Radha kaže da neće ići dok Bitu ne bude slobodan. RK pita gde je Bhanu. Tara mu odgovori da je u svojoj sobi. RK ode da priča sa njim. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!