Bitu hoće da investira u RK-ovu radionicu!

Indijske Serije

Madhubala – 24.07.2014. – Bitu hoće da investira u RK-ovu radionicu!

By  | 
Obaranje ruku

Obaranje ruku

Madhu

Madhu

Rađa

Rađa

Madhu i Rađa

Madhu i Rađa

RK je na razgovoru za posao. Čovek hoće da ga testira i vidi koliko je on jak. Hoće da obaraju ruke. RK se seti Madhuinih reči i prikupi snagu. Prođe test. Dobija posao supervizora obezbeđenja. Čovek je zadovoljan RK-om i daje mu i pištolj. Doda da će mu to veče doneti dozvolu za korišćenje oružja, a do tada neka pištolj bude kod njega. RK mu kaže da neće potezati oružje. Čovek mu kaže da onda slobodno može da ide. RK ode.
Neki mehaničar popravlja nečija kola, kaže kako će za popravku biti potrebno neko vreme. RK je prolazio tuda i čuo to. Pita može li pomoći. Mehaničar mu kaže da je u pitanju veliki kvar. RK insistira da vidi o čemu se radi. Mehaničar mu dozvoljava. RK uradi nešto i kaže čoveku da pokuša da pokrene auto. Čovek posluša, auto upali. Presrećan je. RK im kaže da voli automobile i zna sve o njima. Čovek mu daje novac, ali RK neće, kaže da nije zaposlen, pa je samo hteo da pomogne. Čovek mu kaže da onda počne da radi sa automobilima, u toj oblasti nema puno automehaničarskih radionica, on bi mogao da otvori jednu. RK-u se svidi ideja. On dolazi kući zamišljen. Madhu ga pita kako je prošao razgovor za posao, je li dobio posao. RK joj kaže da nije, ali je dobio jednu ideju. Neće tražiti posao, otvoriće automehaničarsku radionicu. Madhu kaže kako je i Dau ji rekao da će on raditi nešto krupno. RK odgovori da on ima njegove blagoslove. Radiće naporno i napuniće tu sobu stvarima koje njegova rani voli. A onda će se preseliti u dom do kog će moći ići liftom, da ne mora da se penje stepenicama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


RK priča sa mehaničarem, on ga pita da otvori automeh.radionicu. RK pita šta će za novac. Mehaničar mu kaže da mu je potreban alat. To bi ga koštalo oko 70 000 rupija.
Madhu smanjuje troškove kod kuće. Kaže RK-u za ušteđevinu od 600 rupija. RK joj kaže da mu je potrebno još 60 000 rupija inače neće moći da otvori radionicu, njegov san se neće ostvariti onda. Možda će mu čak trebati i više od toga. Madhu mu da svoje zlato. On odbija. Madhu ga pita šta će joj zlato, mogli bi ovako da otvore tu radionicu. RK opet odbija, kaže joj da ne može da proda to. Madhu ga pita gde će onda naći novac. RK je siguran da će naći negde. Dolazi Bitu, pa se Madhu obraduje. Bitu se iznenadi kada ugleda RK-a. Madhu mu kaže da živi tu sa RK-om i da je srećna. Bitu je pita za Didu i Lelu. Madhu mu odgovori da je Dida u staračkom domu, a Lela kod njenog svekra. Bitu zove Lelu i grdi je. Lela laže da je kući. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

90 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *