Madhubala - 25.07.2014. - Neko krade Tarin nakit!

Indijske Serije

Madhubala – 25.07.2014. – Neko krade Tarin nakit!

By  | 

seiCZtn

Madhubala – 25.07.2014. – Neko krade Tarin nakit!

Lela kaže kako je uvek čuvala novac tako što je živela u siromaštvu. Bitu kaže da je samo investirao i zaradiće od te radionice. Lela kaže da je taj novac čuvan za Sweetyno venčanje, kako je mogao to da uzme. Oni se raspravljaju. Lela: “Da li si me pitao pre nego što si im dao novac? Rađa će izgubiti sav taj novac, mi nećemo dobiti ništa! Oni nisu ni stavili tvoje ime u naziv!” Bitu: “Bilo je odlučeno da će se zvati po meni, ali sam mislio da je to njihov novi život, pa sam im rekao da stave njihovo ime.” Lela: “A šta o našoj deci, Sweety i Sunny? Želim moj novac za jedan mesec!” Bitu: “Dobro, dobićeš ga za mesec ili dva!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lela vidi Madhu kako dolazi i ruga joj se zbog toga što je uzela novac od Bitua. Bitu joj kaže da prestane sa tim glupostima i da ćuti. Lela kaže da je prvo dao novac Madhu i Radhi, a sad i RK-u. Madhu kaže Leli da joj veruje (Lela Madhu), dobiće svoj novac natrag, inače može da uzme njen nakit. Lela joj kaže da ga donese. Bitu kaže da ne, nije mu dao kredit, već je on jednak partner. Madhu pozove Lelu da dođe jer je ona glavni gost. Leli je drago. Bitu joj kaže da će ona biti vlasnica radionice, neka dođe i promeni sad svoje raspoloženje. RK kaže da je ovo prvi dan njihove radionice pa će servisiranje prvog auta uraditi besplatno, neka kažu svima da će oni raditi pošteno i da neće mnogo naplaćivati.

Svi tapšu. RK kaže da će sad Lela svečano otvoriti radionicu. Lela je srećna, razbije kokos. RK: “Ganpati Bappa Morya!” Lela se konačno nasmeši. RK je odvede i pita je da svečano otvori radionicu tako što će uradi prvi auto (da ga opere), što ona i uradi. Mehaničaru pomogne RK. Bitu počne da radi u radionici. RK se povredi, Bitu dotrči do njega i pita ga kako se povredio. RK kaže da to nije ništa, biće još više rana. Bitu mu kaže da bude pažljiv, mnogo krvi teče. RK dođe kući. Madhu ga pita zašto je tako kasno došao. RK kaže da je zatvarao radionicu i neko je doveo auto. Ona ga pita kakav je dan bio i kaže mu da se osveži. On kaže da je bilo dobro, zaradio je nekih 150 RS. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

47 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *