Madhubala - 27.06.2014. - Dauu se sviđa Madhuina hrana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 27.06.2014. – Dauu se sviđa Madhuina hrana!

By  | 

FLWlAAz

Madhubala – 27.06.2014. – Dauu se sviđa Madhuina hrana!

Madhu čisti pod i vraća pasulj u džak. RK upali ventilator i posmatra je: “Uradio sam to jer sam mislio da će ti biti vruće dok radiš. Ali ti možeš sve da uradiš, šta je onda ovo?” Agni dođe i pita šta je sve to, ako je to RK-ova soba, hoće li ona ostati tu. Kaže joj da završi tu sobu brzo i da siđe dole, Dau želii hranu u 1, inače neka razmisli šta se može desiti, neka završi to čišćenje i neka ode u kuhinju. RK pita da li će spremiti hranu sa jednom rukom. Agni kaže da je ne zanima, želi hranu u 1. RK kaže da je sad 11:55, tako da ima sat i pet minuta.

On joj kaže da ga moli, tako da joj može oprostiti. Ona kaže da je se suočila sa problemima još od detinjstva. RK: “Dobro, hajde da vidimo kako ćeš to uraditi.” Madhu koristi usisivač i čisti nered. Agni i i RK su iznenađeni videvši “tu mašinu”. Falguni se smeši. Agni kaže da će njena (Madhuina) sreća izgoreti u kuhinji, neka ide i napravi hranu, to ne može biti napravljeno ni sa kakvom mašinom, da vide kako će napraviti za 50 minuta to.

Čovek dođe sa mašinama za kuhinju (verovatno mlin i slično). Dau ga pita ko je on i šta je to. Čovek kaže da je došao da isporuči porudžbinu i da mu račun. Dau zove RK-a da vidi. RK kaže da je račun 18000. Dau pita šta je to i kaže mu da uzme novac od Madhu. RK odgovara da ona nema novac. Dau kaže čoveku da uzme to i da ode. Čovek kaže da porudžbina ne može biti otkazana. Dau se naljuti. RK kaže Dauu da ga (čoveka) pusti i plati račun. Čovek ode. RK donese mašine Madhu i prekoreva je. Madhu nije briga.

Ona kaže da je prvo pusti da spremi hranu. Agni i Tara su šokirane saznavši koliko košta. Ona (Madhu) kaže da joj je Dau rekao da spremi hranu, nije rekao šta sme da koristi. Ona počne da koristi secka (valjda na to misle). RK isključi struje i mašina stane. Agni i Tara se smeše. Madhu proverava. RK joj priđe: “Šta se desilo? Struja ne zna kako ćemo te kazniti ako ne napraviš hranu za 30 minuta.” Ona upali mašinu opet. Tara pita kako to može raditi bez struje. Madhu: “To radi i na bateriju. Dva sata može da radi bez struje. Ali vi ste nepismeni, nećete znati to.” RK je šokiran. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!