Madhubala - 28.07.2014. - Tara grli Bhanua!

Indijske Serije

Madhubala – 28.07.2014. – Tara grli Bhanua!

By  | 

03 04

Madhubala – 28.07.2014. – Tara grli Bhanua!

Tara kaže Dau ji-u da su njene nanogice i minđuše i danas nestale. Agni je pita zašto je tako gleda i počne da plače jer ju je ona nazvala lopovom. Ona kaže Tari da proveri njenu torbu. Dau ji: „Tara!“ Agni odvede Taru i kaže Dau ji-u da će je naterati da proveri.

Madhu nađe 700 rs u RK-ovom džepu, pita se odakle mu. RK dođe i ona ga pita za to. RK joj kaže da ne može da je laže, zaradio je to vozeći taksi. Ona kaže da to znači da nije spavao. RK kaže da je spavao 3 sata. Kaže joj da je taksi od mehaničara i oni će deliti vožnju na pola. Ona mu kaže da brine o svom zdravlju i da ne vozi taksi. Bitu pozove RK-a i on ode.

Madhu kaže Kanhi da ne testira njenu ljubav tako.

Agni pokaže svu njenu odeću i stvari Tari i kaže joj da proveri sve. Tara joj kaže da ne pravi dramu i da razmišlja sa njene tačke gledišta, ko bi se usudio da uradi to, neka ide i nađe tu osobu. Agni se pita ko je to, ko dolazi u njihovu kuću, kaže da će biti budna cele noći i videće ko radi to. Noć je, Lela pita Bitua za zaradu i iznervirana je jer je mala, dok je Madhu srećna, ona grli RK-a. Dani prolaze i zarada poraste. Leli je drago. Jutro je, mehaničar kaže RK-u da mora da ga predstavi nekoj stranci. RK ispriča to Madhu i kaže da može da zakasni, neka se čuva. Ona ga zagrli i kaže mu da se i on čuva, poželi mu sve najbolje. On ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site