Magična privlačnost - 84. i 85. ep. - Fernando ne može da hoda

Magična privlačnost - Sortilegio

Magična privlačnost – 84. i 85. ep. – Fernando ne može da hoda!

By  | 

Magična privlačnost – 84. i 85. ep. – Fernando ne može da hoda

84: Herman obavjesti Katju, Viktoriju i Alehandra da bi Fernando mogao ostati invalid, tj. da ne osjeća donji dio tijela. Alehandro se povjeri Mariji Hose da ima osjećaj da ono što se desilo Fernandu nije nesreća. Plače i govori da ne želi da se nešto dogodi Fernandu jer mu je on kao rođeni brat. Fernando govori Alehandru da je Mateo kriv za sve što mu se desilo. Ispriča mu sve. Žali se da ne osjeća noge, strah ga je.

85: Marija Hose pita Pedra da li bi ponovo vidio njenu majku. On negira. Bruno naredi Eriku da ubije Matea jer ako ga policija nađe, biće svi u nevolji. Porfirio govori Emilianu da može pomoću DNK saznati da li je Elena rekla istinu, ali plaši se da nije. Ali iako mu Marija Hose nije unuka, baš je onakva kakvu bi želio.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!