Zejnep i Melek zajedno odlaze daleko da započnu novi život

Anne - Majka

Majka – 1. i 2. epizoda – Zejnep i Melek zajedno odlaze daleko da započnu novi život!

By  | 

Zejnep i Melek zajedno odlaze daleko da započnu novi život

1: Zejnep, nakon što Handan, Melekina učiteljica doživi nesreću, je primorana da je zamjeni. Odmah na prvom času, Zejnep saznaje da svi u razredu ne vole Melek i da je prozivaju. Melek živi sa majkom koja se drogira i kojoj nije stalo do nje. Zejnep saznaje sve u vezi Melekinog života.
2: Zejnep nakon što sazna kako Melek živi, dogovori se sa njom da je kidnapuje i da počnu živjeti same negdje daleko. Promjeniće identitet i počeće ispočetka kao majka i kćerka. Melek odlazi do kuće da uzme stvari i dolazi u luku gdje je Zejnep.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dolazi do mora i baci kapu kako bi svi mislili da je pala u more i utopila se. Nakon toga, pobjegne sa Zejnep koja je sredila pasoše i ostale dokumente.
Autobus samo što nije krenuo, ali Melek se izgubila. Zejnep je uplašena, traži je. Nađe je uskoro i daje joj novo ime. Od sada nije Melek, već Turna. Na tv je vijest kako Melekina majka stoji na obali i moli se. Uplakana Melek govori Zejnep kako niko ne zna da njena majka zapravo na obali sjedi i moli da se njena Melek ne vrati više nikada. Zejnep je zagrli.
Picture source: Star TV.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *