Majka - 10. i 11. - Zejnep je uplakana jer je Melek kod Šule

Anne - Majka

Majka – 10. i 11. epizoda – Zejnep je tužna jer joj je Šule oduzela Melek!

By  | 

Majka – 10. i 11. – Zejnep je uplakana jer je Melek kod Šule

10: Šule pokušava da se odnosi prema Melek kao prije. Melek se povlači u sebe i ne razgovara sa njom. Džengiz se loše odnosi prema njoj. Rifat ucjenjuje Zejenp za novac. Da bi došla do Turne, Zejnep pada u zamku. Šule ne može da podnese da je svi krive i odlazi u policiju da prijavi Zerjnep. Turna koja ne želi da Zejnep ima probleme, komunicira sa Šule. Gazda kluba se ljuti na Šule što dovodi Melek sa sobom. Ona je ipak nastaviti dovoditi.

Gazda traži novac za plaćanje kazne od Džengiza. On traži novac od Zejnep. Gonul želi da joj pomogne. Uz pomoć sestre, Džahide nalazi novac. Međutim Džengiz se ne pojavi na sastanku sa Zejnep. Zejnep ode do Rifatove kuće.
11: Šule govori Melek da ima pravo da se ljuti na nju, ali ona joj je majka i to je uradi radi nje. Zejnep je uplakana jer je ostala bez Turne/ Melek. Melek krišom zove Zejnep i kaže joj: ” Mama, dobro sam”, Šule dolazi i oduzme joj telefon.
Picture source: Star TV.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *