Zejnep saznaje da joj je Gonul majka, zamoli Alija da pronađe Šule

Anne - Majka

Majka – 8. i 9. epizoda – Zejnep saznaje da joj je Gonul majka, zamoli Alija da pronađe Šule!

By  | 

Zejnep saznaje da joj je Gonul majka, zamoli Alija da pronađe Šule

8: Zejnep govori Turni kako je njena majka došla u Istanbul i da je želi. Bježe u hotel, ali Šule dolazi tu i na recepciji traži Zejnep. Zejnep je uplašena da ih Šule ne nađe. Zejnepina majka doživljava nesreću, nalaze je na podu bez svijesti. Šule po hotelu doziva Zejnep. Dolazi do njihove sobe, ali ih ne zatekne unutra. Džengiz je šokiran saznanjem da je Melek živa. Zejnep saznaje da joj je Gonul majka. Uzima Turnu i odlazi sa njom u novi dom. Šule ne može da zaboravi Melekine riječi. Odlučuje da napusti Istanbul. Zejnep se suočava sa Gonul koja je šokirana. Kako ne bi povrijedila zejenep, Gonul ne odgovori na njena pitanja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


9: Zejnep odlazi do škole, ali ne nalazi Turnu. Odlazi do stanice da provjeri i portir joj govori da je jedna takva djevojčica dolazila, ali je otišla čim je vidjela policiju. Zejnep se plaši za nju. Turna ulazi sama u autobus i vozač kaže policajcu da je sama došla i da je odvedu majci. Turna gleda u policajca, on je pita kako se zove, ona ne zna da li da kaže Turna ili Melek. Zejnep je pronalazi, kaže joj da ne brine, ona je tu. Slomljena je što je Šule uzela Turnu ispred škole. Ali ne može ništa poduzeti jer joj je Šule biološka majka. Zamoli Alija da pronađe Šule. Dok je on traži, Duru ga prati.
Picture source: Star TV.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *