Zejnep odluči da sa Melek pobjegne u inostranstvo

Anne - Majka

Majka – 12. epizoda – Šule prijavi Zejnep policiji, Zejnep odluči da sa Melek pobjegne u inostranstvo!

By  | 

Zejnep odluči da sa Melek pobjegne u inostranstvo

12: Zejnep je šokirana kada čuje da komesar želi da razgovara sa njom. On je pita ko je Turna. Ona govori da je to njena kćerka. Ne zna šta da radi kada je komesar indirektno ucijeni. Želi da policiji ispriča sve. Zejnep zatekne kući Turnu kako leži na podu. Odvode je u bolnicu i tamo joj stavljaju gips, slomila je ruku. Ispred bolnice se pojavljuje Šule koja optužuje Zejnep da joj je otela kćerku. Pokušava da uzme Turnu, ali je Zejnep upozori da je ne dira. Šule odlazi u policiju i govori da joj je Zejnep otela dijete.

Komesar Sinan dolazi u Džahidinu kuću i ona je mnogo povrijeđena jer je policija došla u njenu kuću. Melek se jako vezala za Zejnep. Zejnep se brine za nju. Odluči da zajedno pobjegnu u inostanstvo. Kako bi Ali pomogao Zejnep, iskoristi svoje poznanstvo sa komesarom. Gonulina svekrva pokušava saznati da li je Zejnep njena unuka. Gonul pokušava pomoći Zejnep da pobjegne. Šule je zabrinuta za Džengiza koji je u bolnici. Nema novca, gladna je i žedna. Kuca na Gonulina vrata tražeći pomoć.
Picture source: Star TV. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *