Šule slučajno gurne Džengiza, Zejnep saznaje da joj je Gonul prava majka

Anne - Majka

Majka – 16. i 17. epizoda – Šule slučajno gurne Džengiza, Zejnep saznaje da joj je Gonul prava majka!

By  | 

Šule slučajno gurne Džengiza, Zejnep saznaje da joj je Gonul prava majka

16: Turna bježi iz sirotišta kako bi bila sa Zejnep i Gonul. Inspektor Sinan pretpostavi da je Turna sa Zejnep. Naredi da se vrati u sirotište. Džahide je ljuta jer ako Zejnep opet završi u zatvoru, neće je moći izvući. Džengiz odlučuje da oženi Šule. Uzeo je novac od Džahide. Šule želi da vrati Turnu. Gonulina svekrva saznaje da joj je Zejnep unuka.
17: Džengiz se posvađa sa Šule, uzima Turnu i odlazi. Šule ga pokuša zaustaviti, ali uzalud. Zejnep je šokirana saznanjem da joj je majka ubila oca. Ne zna šta da radi, dodatno je muči što je Turna sa Šule.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sinan ima plan koji će pomoći da se Turna oduzme od Šule. Zejnep ponudi Šule novac za Turnu. Džengiz je ubjeđuje, ali Šule odbije. Džengiz je ljut i Šule i Turna završavaju na ulici. Ona se plaši njegovih prijetnji. Džengiz želi novac, Šule mu govori da bude strpljiv. Turna čuje da Zejnep daje novac kako bi je spasila od njih. Šule i Džengiz se svađaju u vezi odlaska po novac i Šule ga tokom svađe gurne, on pada. Ona pobjegne sa Turnom. Zejnep je zove, ali se Šule ne javlja. Zejnep odlazi sa majkama na večeru gdje saznaje istinu, da joj je Gonul prava majka.
Picture source: Star TV.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *