Majka - 18. i 19. - Džengiz planira da se osveti Zejnep

Anne - Majka

Majka – 18. i 19. epizoda – Džengiz planira da se osveti Zejnep!

By  | 

Majka – 18. i 19. – Džengiz planira da se osveti Zejnep

18: Zejnep je prioritet Turna i nema izbora već da prati šta Šule radi. Svi su šokirani kada Turna nestane, ali niko ne sumnja da je Džengiz kidnapovao. Šule misli da je to Zejnepina igra. Ali jedan poziv mijanja sve. Šule misli da je Džengiz to uradio u afektu. Duru koristi svaku priliku da se približi Aliju. Odnos Sinana i Zejnep se mijenja. To i ALi primjeti. Gonul pati što je Zejnep izbjegava. Zejep čini sve da pronađe Turnu.

19: Šule i Zejnep odlaze u Adapazar odakle se Turna javila. Turna pokušava da pomogne Džengizu koji je izgubio mnogo krvi. Pojavljuje se jedan čovjek. Sinan i Džaner prate Džengiza. Zejnep mora odvesti Šule u bolnicu. Dobija poziv iz policije. Gonul želi da olakša Zejenp tako što će otići iz njenog života. Odlazi kod drugrica Nermin. Odlazi zatim na grob muža Mustafe. Ranjeni Džengiz odlazi kod Sanije. Planira osvetu Šule i Zejnep. Jedini želi da uništi Zejnep.
Picture source: Star TV.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site