Gonul saznaje da je Turna živa i krišom joj pomaže

Anne - Majka

Majka – 22. i 23. epizoda – Gonul saznaje da je Turna živa i krišom joj pomaže!

By  | 

 Gonul saznaje da je Turna živa i krišom joj pomaže

22: Turna je povrijeđena što je Zejnep nije vidjela, odlazi bez da je vidi, razočarana. Zejnep ne može da zaboravi Turnu i želi da usvoji dijete. Zapolesni u sirotištu saznaju za njenu otmicu djeteta te to komplikuje situaciju. Zejnep čeka iznenađenje, pita se da li je trudna. Gonul saznaje da je Turna živa i saznaje kako i gdje živi. Ne može da je ostavii, ali ni da pozove. Ali pokušava krišom da joj pomogne. Duru je sigurna da Ali i dalje voli Zejnep. Džahide planira kako da se rješi Džengiza i Šule.

23: Zejnep, Sinan i Džahide ne pričaju o Turni. Sinan ne želi da krije istinu od nje, ali a Džahide ućutka. Turna vidjevši Zeliš sa Zejenp traži utjehu u malom Hasanu. Saznaje za Šulin posao. Sinan želi da priča sa Gonul koja odlazi da posjeti Turnu. Zejnep počinje da sumnja u Gonul. Duru je nesrećna. Ali je odbio njenu prosidbu. Sinan ne zna šta da radi, odluči da
kaže Zejnep istinu.
Picture source: Star TV

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *