Mala nevesta 1751 epizoda - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta 1751 epizoda

By  | 

Mala nevesta 1751 epizoda
Datum prikazivanja u Indiji 27.11.2014.
Epiyoda počinje haldi ceremonijom za Genu. Ganga donosi haldi iz Niranjinove kuće. K joj kaže da pozove Genu za ceremoniju. Ganga dovodi Genu. Genina majka i Kajljani su srećne kad je vide. Majka joj stavlja haldi na licu, a zatim i Kajljani.K joj želi sve najbolje. Gena je emotivna i gleda u Vasentovu fotografiju. J razgovara tel. i govori K da ne brine. Manu zove Nandua i pokazuje mu dekorativno cveće na podu. Amol dolazi i podiže ga.Svi su srećni što je Amol na svojim nogama.

K je srećna i iznenadjena.J I Ganga su takodje srecni.K ih blagosilja. Anandi dolazi sa porodicom i grli K.Jagi pozdravlja Dadua. Nandu govori Anandi da će se njegova majka udati za Niranjina. Uvodi Amola. Šiv pozdravlja K i Genine roditelje.Šiv i Dadu čestitaju Niranjinu.Niranjijn kaže da je srećnik što će oženiti Genu. K pita Dadua da li je sve u redu. Dadu kaže da jeste i daje joj buket uz poeziju. K je drago zbog toga. A pita Gangu za Genu. Anandii dolazi kod Gene i grli je. Gena je emotivna i tužna.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site