Mala nevesta 2 - 66. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 66. epizoda!

By  | 

Anand pomaže Anandi da zapale dije za Diwali. Zahvali se ocu što ga je ostavio tu, baš mu je lijepo. Ispituje Anandi zar neće ići svojoj kući? Ona je tužna, prisjeća se svoje porodice i emotivno priča o njima. Diwari uzima novac iz novčanika svog muža, Kumara. On je uhvati na djelu i pita šta radi. Ona mu pomene vjenčanje Kanku, niko o njoj ne razmišlja. Kanku ih čuje i uplakana je. Požali se Anandi. Anand dolazi i zasmije i oraspoloži ih. Anandi se smije glasno i svi su srećni zbog toga. Đigar je ljubomoran što svi gotive Ananda i predlože da igraju igru koju Anand ne zna. Podijele se u timove i Anandi je u Anandovom timu. Anand se dodvorava Madi Ba.
Najava: Kanku priča sa Madavom kada Madi Ba dođe. Uzme joj telefon. Kanku zamoli Anandi da uzme telefon i ona je posluša, ali Madi Ba je uhvati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *