Mala nevesta 2 - 34. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 34. epizoda!

By  | 

Maadi Ba govori Anandi da spremi jelo. Seđal veli da će ona, ali Madi ba kaže da je to običaj da Anandi spremi. Anandi veli da ona ni ne zna gdje su stvari u kuhinji ni kako se to pravi. Diwari govori da će joj ona reći. Madi Baa zaustavi Seđal da ne ode sa njima. Anandi sama pokušava spremiti dok se Diwari smješka i čeka eksploziju. Kanku želi jabuku i dođe u kuhinju. Madi Baa zovne Diwari i Kanku ugasi gas i napiše pola recepta. Anandi ode do Đigara da nazove Ratan. On nazove, ali je ona zauzeta. Diwari čeka Anandi da dođe. Anandi se pokušava snaći, a Seđal i Kanku brinu za nju. Anandi moli Boga da joj pomogne, inače će je Madi Baa ružiti.
Narator govori da su najteže posljedice dječijeg vjenčanja na djevojčicama. Nelogični i besmisleni običaji su stavljeni na nju u ranim godinama, za koje nije spremna ni fizički ni mentalno.
Najava: Anandi napravi jelo i ode iz kuhinje. Diwari dolazi i dodaje hrane da to uništi. Madi Ba i ostali probaju jelo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *