Mala nevesta 2 - 76. i 77. epizoda!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 76. i 77. epizoda!

By  | 

76: Seđal se brine ako Anandi sazna za zakon, ko zna šta će učiniti. Bairavi govori da je Kanku mlada za brak. Madi Ba veli da ima 18. godina, punoljetna je. Kanku govori Diwari da ne želi brak. Anand i Anandi je tješe i ona im priznaje da je u vezi sa Madavom. Đigar dolazi i pita šta će se desiti ako ostali saznaju. Kanku veli da ga voli, ali ne želi se još udati. Đigar ne želi da im pomogne i ode. Anandi pita Seđal da to spriječi. Madi Ba je izgrdi da se ne miješa.

77: Anand tješi Kanku, ona im priča kako je upoznala Madava. Brine se za Madava ako se sazna za njih. Anand joj predloži da pobjegne, Anandi misli da je to pogrešno. Đigar želi da ponizi Ananda pred Anandi. Kanku se sprema za bijeg. Đigar dolazi i glumi da je podržava. Ubjedi i Ananda da je uz njega. A onda glumi pred Anandi da je zabrinut za sestru.
Najava: Đigar informiše Diwari i ona uhvati Kanku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *