Mala nevesta,16.07.2013. - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mala nevesta,16.07.2013.

By  | 

Mala nevesta,16.07.2013.

K,B I V vrse pripreme.K poziva A da dodje sa S porodicom. Sumi kaze da oni moraju da dodju,jer su sada sa njima u dvostrukoj vezi..Dadu se javlja I K ih poziva.Daddu govori to svima.Alok pita Dadu da li ce biti u redu da idu tamo ili ne, nakon jucerasnje diskusije.Daddu kaze da ako zele da nastave sklapanje J I Sancinog braka svakako trebaju ici.Daddu govori Anandi da bi on voleo da ide,ali ako zele da ponovo razmisle o Sanchininoj I J vezi onda bi bilo bolje da se to izbegne. Ira dodje i kaze Daddu da su samo dame pozvane za ovu ceremoniju. Ona misli da bi trebalo da idu.Sanci dolazi u indijskoj haljini. Ona donosi pakores koje je sama spremila za sve.Svi su iznenadjeni. Ira joj govori o pozivu. Sanci kaze da treba da idu I da ako im ne smeta,moze poci I ona.Dodaje da zeli licno da cestita.Zatim odlazi.Alok kaze Iri da idu.

Vasant donosi zeleni mango za G.G ga pojede. Zatim je malo boli stomak i V je zabrinut. G mu kaze da se opustiti jer se takve stvari lako desavavaju tokom trudnoce.Anandi je i dalje iznenadjena i razmislja o promeni Sancinog ponasanja.. Sanci dolazi tamo sa ispeglanom odecom A I Siva. Anandi pita, zasto si ti peglala?Sanci kaze, da nisam to uradila gubila bih vreme na telefonu..Peglanjem odece,uradila sam nesto korisno.Anandi je jos vise iznenadjena sada. Sanci je pita da li ima jos neki posao u kuci.Anandi kaze, ne.Sanci se onda izvinjava A za svoje nepristojno ponasanje prema Kazanu.Sanci kaze da joj je zao I da se onog dana izvinula njenom ocu jer joj je ona to trazila,ali danas joj je zaista zbog toga zao I nada se da ce joj ona to oprostiti.Ona odlazi I kaze A da se odmori jer sutra putuju za Dzatlasar.
Sledeceg dana, Sivova porodica razgovara u sali. Daddu zeza Shiva da bi on kao kolektor trebao da se pojavi tamo.Siv kaze da u ovoj kuci dame odlucuju o svemu..Oni cekaju Sanci I ona dolazi u sariju.Svi su zapanjeni zbog toga.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno