Mala nevesta,18.06.2013 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta,18.06.2013

By  | 

Mala nevesta,18.06.2013
Epizoda pocinje kako Singovi rucaju.Sanci kaze Sumitri da sedi jer ce ona postaviti hranu,Sumita je neodlucna,ali joj K kaze da sedne,a B joj takodje gestovima pokazuje da sedne I ona to ucini.Sanci,postavlja pribor za Sumitru,dokle A I G donose hranu.K kaze da je danas poseban rucak,jer posle mnogo dana J ruca za stolom zajedno sa njima.Jos juce mu je servirana hrana u sobi,ali danas jede zajedno sa nama,I zbog te srece danas cemo jesti vise.J je srecan I ostali.A kaze da ce danas ona najvise uzivati u rucku,jer ce jesti Kir koji je Sanci napravila.Sanci je sokirana.Vasent pita da li je zaista Sanci danas napravila Kir.A kaze da jeste.Sanci je napeta I besna.Ona razmislja u sebi,da li ima veceg neprijatelja od A,nasla je izgoreli Kir I zeli da ga posluzi.Kako je to jeftino od nje.K srecna kaze da prvo njoj serviraju Kir I da ona ne moze dugo da ceka.A srecna to ucini.

Sanci je zabrinuta,lice sklanja na drugu stranu da ne vidi to.Kir je odlican,Sanci ne gleda u njega,vec u drugu stranu napeta,A ga sluzi K.K prepoznaje da je isti ukus kao I A,ali joj A signalizira da ne govori nista.K razume I ne pominje A ime,samo kaze da je Kir vrlo ukusan.Sanci je sokirana I srecna,pita K da li joj se stvarno dopada.K kaze da joj se mnogo dopada.J kaze da ako se K dopada mnogo I on zeli da ga proba,Sanci je srecna zbog toga.A sluzi Kir J.J takodje prepoznaje da je A tako pravila Kir,gleda u nju,ona spusta svoj pogled,J shvata I kaze da je Sanci super napravila Kir.Sanci je veoma srecna,A takodje,dok se G oseca nelagodno sto J hvali Sanci.Sumitra kaze Sanci da sedne I ruca sa njima.Sanci kaze da prvo oni jedu,pa ce jesti ona,I ponovo Sumitru oslovljava sa Ma/mama/.Sumitra joj daje veliki osmeh,A je sokirana Sancinim manirima.K kaze da ona moze da potpise pred svima da ce Sanci biti velika snaha,Sanci je srecna,K nastavlja da gde god da ode odnece srecu u porodici I muz ce je mnogo voleti.sanci je pocrvenela,ostali su srecni.K Blagosilja Sanci I daje novac Makanu,500 rupija.Sanci je srecna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site