Marašli 11. epizoda!

Maraşlı

Marašli 11. epizoda!

By  | 

Marašli 11. epizoda!

Maršali odvodi Mahur ranjenu od strane Samijevih ljudi u bolnici. Mahi se sprema za hitnu operaciju. Aziz, Ilhan i Firuze žure u bolnici. Svi okrivljuju Maršalija što je nije bolje štitio.Maršali daje reč da će se osvetiti zbog zamke koja mu je postavljena.

Illhan i Dilšad su u velikom strahu nakon što su sahranili Ozanov leš. Illhan je odlučio da se razvede i istera Dilšad iz kuće.

Adžar sakriva svog sina Samija od Maršalija. Savaš uzima Samija pod svoju zaštitu, a to dovodi do sukoba izmedju Marašlija i Savaša. Savaš preti Maršaliju da prestane da juri Samija.

Sve epizode serije Marašli

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *