Marašli 4. epizoda!

Maraşlı

Marašli 4. epizoda!

By  | 

Marašli 4. epizoda!

Aziz Turel, Nedžeti i Ilhan uspevaju da pobegnu iz auta u plamenu.Ali Nedžeti neće nikada zaboraviti osećaj koji ga je obuzeo tog trenutaka.

Marašli satera u kut Savaša, koji je kindapovao Mahur.Savaš seje u Mahur sumnje o njenom ocu.Govori joj o bivšem partneru njenog oca – Omeru Bey. Savaš pobegne od Maršalija i odveze se.

Mahuri je sada puna sumnji.Njena porodica protestuje kada ona govori da se oseća sigurnom uz Maršalija. Ona mu daje i ponudu, što sve šokira. Da li će Maršali prihvatiti ponudu koja može uticati i na život njegove kćerke?

Ilhan ne može platiti veliki iznos kredita koji je dobio za firmu. Turel porodica se suočava sa mogućnošću da izgubi firmu. Ozan nalazi investitore koji će uložiti u njihovu firmu, a izbor tih investitora iznenadi sve.

Sve epizode serije Marasli

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *