Marašli 12. epizoda!

Maraşlı

Marašli 12. epizoda!

By  | 

Marašli 12. epizoda!

Policajci koji su dolaze po Ilhana traže od njega da identifikuje Ozanovo telo. Istovremeno, videosnimci i fotografije koje su uslikane te noći, plaše Ilhana. Savaš upoznaje Ilhana sa Behramom. Ilhan, čije su ruke umrljane Ozanovom krvlju, sprema se uključiti u ilegalne poslove.

Mahur,odlazi u Marašlijevu kuću,ali tamo ne nalazi nikoga. Mahur sazna od Širin da se Marašli vraća u svoj zavičaj, pa mu ostavlja poruku da će ga čekati svaki dan na mestu gde su prvi put razgovarali. U međuvremenu, Marašli prolazi kroz novi test. Da li će se ovo dvoje ponovo sresti?

Znajući da je transport droge povezan sa terorističkom organizacijom, Marašli upada u skladište sa namerom da pokvari planove Behramu i Savašu. Nedžati shvata da Marašli nije samo obični telohranitelj.
Mahur, saznaje da se Marašli vratio, odlazi do njegove kuće, uprkos Azizovim zabranama.

Sve epizode serije Marašali

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *