Maršali 5. i 6. epizoda!

Maraşlı

Maršali 5. i 6. epizoda!

By  | 

Maršali 5. i 6. epizoda!

Savaš otima Mahur i drži je u sobi poput tamnice. Mahur je na korak do smrti, uverena da je Marašli mrtav. Da li će Marašli spasiti Mahur?

Savaš govori Azizu da mora ubiti Marašlija, ukoliko ne želi da Mahur sazna tajne o svojoj porodici. Hoće li Aziz rizikovati i ubiti Marašlija kako ne bi izgubio kćer? Kako će Marašli, koji je već dugo sumnjičav prema Azizu, saznati za ovaj njihov dogovor?

Savaš takođe igra na sve karte koje ima i preti i Ozanu. Daje mu 24 sata, a nakon toga porodicu Turel i njega čeka iznenađenje koje će im promeniti život. Mahur poziva Zeliš na bazar koji organizuje njena prijateljica Betul.Za Maršalija ovaj poziv deluje opasno, ali ga ipak prihvati. Mahur, Zeliš i Marašli provode ugodno vreme na bazaru.

Sve epizode serije Maršali

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *